Over mij

Hallo, ik ben Patricia van Rongen. Interieur is mijn passie.

Kan ik je helpen?

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Een witte muur, of toch wat kleur. Kies je voor de veilige grijze bank, of toch wat anders? Ik help je er graag bij. Kijk eens bij mijn diensten Interieuradvies en Verkoopstyling. Of je nu een nieuwbouwhuis hebt dat nog helemaal ingericht moeten worden of je hebt  één ruimte waar je niet uitkomt, ik help je graag. Jij geeft aan wat je wensen zijn, ik help deze te realiseren. 

Samen maken we een plan. Tijdens een intakegesprek zetten we alle wensen en eisen op een rij.  Of het nu om een kleuradvies gaat of om nieuwe indeling. Het kan allemaal. Jouw wensen staan centraal.

De afgelopen jaren heb ik opleidingen gevolgd bij NIA Academie | Interieur en stylingopleiding. Ik kan jou helpen om je huis persoonlijk te maken. Zodat jouw huis als thuis voelt. 

Tot ziens, Patricia van Rongen

vroeger

Als kind was ik al vaak aan het schuiven met meubeltjes op mijn kamer. Ook toen ik uit huis ging, en op kamers, vond ik het erg leuk om mijn kamer gezellig te maken. 

Door de jaren zijn er al heel wat stylen voorbij gekomen. Engelse stijl met veel bloemenprints. De witte periode. Landelijk met veel donkere accenten. En nu is mijn interieur een mooie mix van oud en nieuw, klassiek en modern. Gewoon de spullen waar ik me in thuis voel. Als basis ligt er in mijn huis een goede vloer, eiken visgraat. De vloer is erg bepalend voor een ontwerp.  

Dat is ook het uitgangspunt van mijn interieuradvies, wat wil je in huis. Maar vooral waar voel je je thuis. Wat heb je daarvoor nodig. De een wil rust, de ander kleur, een huis voor een druk gezin. Of ben je met zijn tweeën. Dat zijn allemaal zaken waar ik in mijn advies rekening mee houd.